Puddingvorm Bruintje Beer / Rupert Bear
Glazen puddingvorm. Als je de pudding uit de vorm stort blijft de afbeelding van Bruintje beer achter op je pudding. Er is een kleine beschadiging aan de bovenrand ( zie foto)
recept custardpudding ( zo deed oma het):
- 65 gram custardpoeder
-1 liter melk
-65 gram suiker
meng de custardpoeder met de suiker, beetje melk erbij zodat t een papje wordt. Doe de rest van de melk in een paan en roeren tot deze heet is. Doe dan al roerend het custard suiker papje erbij. Roer af en toe door tot het kookt. Laat het nog ongeveer 3 min. zachtjes door koken totdat het dikker wordt. Spoel dan de puddingvorm om met koud water ( erg belangrijke tip van oma, anders krijg je m bijna niet uit de vorm) en giet de pudding in de vorm. Oma strooide een beetje suiker op de pudding zodat er geen vel op komt. Een velletje plastic folie doet t zelfde. Zet de pudding nu minstens 3 uur in de koelkast om af te koelen.
als je gaat storten snij je eerst heel voorzichtig langs t randje. Mooi bord eronder en omkeren maar.
* géén verzendkosten boven € 100,-
* max. € 5,- verzendkosten ( tot 10 kg) binnen NL, de rest betalen wij
* elke werkdag bereikbaar tot 17.00 uur
* levering binnen 3-4 werkdagen
Heb je vragen?
we zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur
Marianne: +31 (0) 6 18849961
Jos: +31 (0)6 23357273
info@dekatvangoud.nl